3 ofte stillede spørgsmål om botox

3 ofte stillede spørgsmål om botox

Der er ofte mange fordomme forbundet med botox

Men hvorfor er der egentlig det? En af grundene kan skyldes alle de skrækeksempler, som vi ser i medierne omkring botox-behandlinger. Det kan være botox-behandlinger, der er gået over gevind og dermed endt med et unaturligt resultat – og i værste tilfælde gået helt galt. Men det er langt fra sandheden om botox. For bliver botox udført af erfarne behandlere på klinikker, der har æstetik og sikkerhed som kerneværdier, så bør du ikke være nervøs. Vi har samlet 3 ofte stillede spørgsmål i denne artikel, så du kan blive klogere på behandlingen.

Hvordan foregår behandlingen?

En behandling foregår ved, at du først kommer ind til en gratis konsultation. Her bliver der talt om dine ønsker, og hvordan behandlingen vil foregå for det bedste resultat. Efterfølgende er der en 48 timers betænkningsperiode, før behandlingen kan påbegynde. Det gør man for at sikre, at du tager den rette beslutning og er sikker på dit valg. Når behandlingen påbegyndes, bliver behandlingsområderne markeret og der vil blive injiceret botox med en lille fin nål. Behandlingerne tager oftest omkring 15 min og er smertefri. Nogle oplever en smule stikken i forbindelse med behandlingen.

Hvor kan jeg få botox?

Der er mange muligheder i forhold til botox-behandlinger. Det er blandt andet en af grundene til, at du altid bør starte med en konsultation, så I sammen kan finde ud af, hvad der er muligt, og hvordan I opnår dine ønsker. Botox kan f.eks.:

  • reducere smilerynker
  • reducere den klassiske bekymringsrynke, som mange af os får mellem brynene
  • hjælpe med at vende nedadvendte mundvige
  • give et øjenbrynsløft
  • hjælpe med at reducere rynker om læberne
  • reducere næserynker


Der er altså mange muligheder, når det kommer til botox-behandlinger, og det er specielt ved de mimiske rynker, at botox bliver anvendt. Det er rynker, der opstår i vores ansigt, fordi vores små muskler konstant trækker sig sammen og dermed får vores hud til at folde. Efter gentagne gange gør det, at vores rynker opstår.

Hvilke botox priser kan jeg forvente?

Præcise botox-priser er svære at give, da der er flere faktorer, der spiller ind for den endelige pris. Det kommer nemlig an på, hvor du ønsker din botox-behandling, hvor mange gange du skal have botox osv. Det er blandt andet derfor, du skal til en konsultation med en behandler først, så I kan få klarlagt en plan for dine behandlinger. Dermed vil de kunne give dig en eksakt pris.

Dette site bruger annonce- og reklamer tekster

Samarbejdspartnere:

Kategorier
Samarbejdspartnere:
måltidskasser
Samarbejdspartnere: