findaabningstider Aarhus gågade åbningstider

Butikkerne har åben – Aarhus gågade

De store shoppingoplevelser finder man i Aarhus gågade

->> Her finder du Aarhus gågade åbningstider.

Aarhus gågade er måske det hyggeligste og mest velbesøgte handelsstrøg i Danmark. Gågaden forbinder Hovedbanegården og shoppingcentret Bruuns Galleri med latinerkvarteret der ligger omkring Domkirken og Vadestedet der betegnes som Aarhus’ svar på Nyhavn.

Hele året inviterer de handlende i midtbyen på spændende shopping. Besøg Strøget og oplev den dejlige atmosfære der er i gågaden.

Super Shopping gennem Aarhus’ gågade-system

Gågade-systemet i byen nok noget af det hyggeligste at besøge. Hovedstrøget er fyldt op med butikker på begge sider af den lidt mere end 850 meter lange gågade, og er derved meget tæt på at være en af de længste handelsgader i Jylland. Dertil kommer der mange små tilstødende shopping-gader med et utal af muligheder. I hele området finder man godt 150 spændende detailbutikker, restauranter og caféer, der er klar til at betjene de besøgende.

Gågadens mange kendte brands og butikker

Aarhus gågade er spækket med butikker der sælger og repræsentere kendte brands og butikskæder. Kende storcentre som Bruuns Galleri, Magasin og Salling ligger ved strøget.

Shopping i Aarhus er mere end bare indkøb. Det er en oplevelse og en fornøjelse.

Parkeringsmuligheder i midtbyen

Parkering finder man eksempelvis i Sallings P-hus midt i byen, på Bispetorvet eller i Scandinavian Center ved Musikhuset hvor der er 1000 p-pladser, få minutters gang fra Strøget.

->> Her finder du Strøgets åbningstider i Aarhus.

Foto: freestocks.org on Unsplash

Dette site bruger annonce- og reklamer tekster

Samarbejdspartnere:

Kategorier
Samarbejdspartnere:
måltidskasser
Samarbejdspartnere: