findaabningstider åbningstider botanisk have københavn

Botanisk Have åbningstider

Åbningstider i Botanisk Have i København

->> Botanisk Have åbningstider her

Botanisk Have i København er et skønt sted, hvis man er til en hyggelig gåtur blandt fine blomster og træer. Den Botaniske have har nemlig den største samling af levende planter og er samtidig genbank for Danmarks vilde planter. Der dyrkes mere end 23.000 forskellige registrerede planter.

Dette grønne åndehul i hjertet af København er en del af Statens Naturhistoriske Museum under Københavns Universitet og blev fredet i 1969. Haven har til formål at bidrage til vores viden og forståelse for plante- og svamperigets mangfoldighed – og derigennem fremme kendskabet til planter og svampe samt deres bevarelse.

En spektakulær botanisk samling

I perioden hvor havens blomster og træer springer ud og blomstre, er den en af de flotteste i Danmark. Naturligt nok rummer den Danmarks største samling af levende planter – en enestående botanisk samling.

Ideen med haven er at den skal bidrage til at øge vores viden og forståelse om plante- og svampe­rigets mangfoldighed og bevarelse. Haven skal endvidere styrke interessen for nationale og globale naturværdier.
Den er helt klart et besøg på alle tider af året.

Haven findes på adressen:
Gothersgade 128
1123 København

Åbningstider og generel information finder du her.

Dette site bruger annonce- og reklamer tekster

Samarbejdspartnere:

Kategorier
Samarbejdspartnere:
måltidskasser
Samarbejdspartnere: