findaabningstider BR legetøj Åbningstider

BR Åbningstider – BR legetøj

BR Åbningstider - legetøj til alle

->> Åbningstider hos BR legetøj rundt om i Danmark, finder du her

Alle børn og voksne kender legetøjskæden BR med den lille karakteristiske fyr med garderhue. BR er eksperter i legetøj og har over 50 års erfaring med spændende legesager til børn. BR Legetøj, BR og Fætter BR er en og samme legetøjskæde, som i dag ejes af Salling Group.

Legetøj til børn i alle aldre

Historien om BR starter i 1950, hvor Edith og Børge Rasmussen købte en lille aviskiosk i Roskilde. Kiosken solgte aviser, blade og papir- og festartikler, men op mod jul, var der også var legetøj på hylderne. De opdagede hurtigt at legetøj var en populær salgsvare.

I 1963 blev deres sønner Bjarne og Henrik Gjørup en del af forretningen, og herefter besluttede de at ændre butikken til en decideret legetøjsbutik. Senere er legetøjskæden blevet til Danmarks største legetøjskoncept. Navnet BR er efter Børge Rasmussens initialer.

Salling Group overtager efter konkurs
I julesalget 2018 fik kædens økonomi et knæk, så de var nødsaget til at gå konkurs. Salling Group stod klar til at redde den lille fyr med garderhue og give ham en ny chance. Salling Group er også den perfekte til at føre konceptet videre, da de i forvejen sælger legetøj via Bilka og Føtex.

Salling Group åbnede 25 nye butikker og en opdateret webshop der holder holder åbent døgnet rundt. Du finder shoppen her.

Dette site bruger annonce- og reklamer tekster

Samarbejdspartnere:

Kategorier
Samarbejdspartnere:
måltidskasser
Samarbejdspartnere: