findaabningstider elgiganten åbningstider

Elgiganten åbningstider

Find Elgigantens åbningstider og butikker her

->> Find elgiganten åbningstid her

Elgiganten er et af Danmarks største elektronikvarehuse inden for forbrugerelektronik og hvidevarer. Koncernen har mere end 2300 medarbejdere, og har butikker i de fleste større byer landet over.

Fra deres butikker og velkendte webshop, tilbydes der et gigantisk udvalg af kendte mærkevarer i computer, TV, hvidevarer, højtalere, køkkenmaskiner, mobiltelefoner og meget mere til absolut konkurrencedygtige og lave priser.

Billigt forbrugerelektronik og elektriske husholdningsapparater

Virksomheden bag blev etableret tilbage i 1962 i Norge. I 1996 blev den første danske butik etableret og i 1998 opkøbte de Køkkenland og Snehvide. Siden er koncernen vokset til omkring 40 butikker, alene i Danmark.

Elgiganten er i hele norden

Elgiganten har butikker i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Island, Færøerne og Grønland. Koncernen har en stærk markedsposition og øger hele tiden sin position overfor sine konkurrenter. Den samlede omsætning for hele koncernen er på mere en 30 miliarder kroner.

I sommeren 2016 indgik Elgiganten og Fona en aftale om køb og overtagelse af 10 Fona-butikker. Elgiganten overtog Fona efter deres konkurs.

Motto og åbningstider elgiganten

Elgiganten har lige nøjagtigt alt det, du har brug for og deres smilende motto er: “Lave priser gør noget ved humøret”.

->> Find elgiganten åbningstid her

Dette site bruger annonce- og reklamer tekster

Samarbejdspartnere:

Kategorier
Samarbejdspartnere:
måltidskasser
Samarbejdspartnere: