findaabningstider.dk grænsehandel fleggaard åbningstider

Fleggaard åbningstider

Fleggaard åbningstider og find nærmeste butik.

Fleggaard åbningstider i grænsebutikkerne er meget populære. De lange åbningstider året rundt, har altid været en stor fordel for deres kunder, der eksempelvis kommer langvejs fra. Det gør også at butikker er flittigt besøgt.

Hver butik i kæden har de fleste danske og tyske dagligdagsvarer, foruden et kæmpe udvalg af vin, øl, sodavand, spiritus, slik og andre dagligvarer. Alt sammen til attraktive priser og det er netop det kunderne efterspørger.

Gode tilbud og lange åbningstider

I Fleggaard-kædens 8-10 grænseshops kan du finde gode tilbud og billige priser på de varer du kender hjemmefra. Butikkerne har blandt andet et rigtig spændende udvalg inden for øl og special øl – både på dåse, flaske og mini tønder. De forhandler også et pænt udvalg inden for alkoholfri øl og belgisk øl. Her er også muligt at købe billigt dyrefoder, brændsel, økologiske og personlige plejeprodukter.

Click & Collect Center i Harrislee

En smart ting hos Fleggaard, er at man kan hente sine varer eller forudbestillinger i deres Click & Collect Center. Centeret ligger i Harrislee og man kan gøre brug af det, hvis man har udført og betalt en online bestilling.

Man kan herefter hente sine varer og derved undgår selv at løbe en butik igennem for indkøb. I det nye center er der god plads til at læsse din bil med de færdigpakkede varer. En god service for dem med mindre tid eller er på vej hjem fra ferie.

Her er Fleggaard åbningstider – Find åbningstiderne her

Dette site bruger annonce- og reklamer tekster

Samarbejdspartnere:

Kategorier
Samarbejdspartnere:
måltidskasser
Samarbejdspartnere: