findaabningstider Hennes og Mauritz åbningstider - Besøg HM butikker

Hennes og Mauritz åbningstider

HM – Hennes og Mauritz åbningstider i Danmark

->> Find en HM butik og se åbningstiderne her

Hennes og Mauritz – også kaldet H&M – er nok noget nær den mest populære tøjbutik i Norden. Tøjmærket er svensk, og i dag finder du deres butikker rundt omkring i hele verden. Det er enormt populært for sine designs, kvalitetstøj og priser der er til at betale.

Alle kan nemlig være med på priserne – du finder tøj i alle prisklasser. Desuden er de first-movers på mode og har været med til at skabe moden i Norden. H&M er derfor en butik for alle. De har både tøj til mænd, kvinder, samt tøj der er målrettet børnefamilier og det unge segment. Desuden finder du også interiør i nogle HM butikker.

Hvis der ikke ligger en HM butik tæt på dig, så kan du altid besøge Hennes og Mauritz online shop. Her finder du alle de varer, du måtte have brug for. Selv varer du ikke finder i butikkerne, så der er et større udvalg online, end du finder i de fysiske butikker. Og det er nemt at handle online! Tøjet kommer lige til døren, så du kan prøve det på. Hvis det ikke passer, kan du altid returnere det.

->> Find en Hennes og Mauritz butik her

Hennes og Mauritz member

På deres hjemmeside kan du også blive H&M member og få 10 % og gratis levering på dit næste køb. Der følger mange fordele med ved at vælge H&M member. Du kan få gratis levering på ordrer over 150 kr. og samtidig gratis returnering. Du optjener point, hver gang du køber fra HM, og du optjener ekstra point ved at handle bæredygtigt. Du er den første, der får at høre om tilbud og rabatter, og du kan nemt få digitale kvitteringer på din konto. Hvis du inviterer venner, som accepterer, får du 500 point.

På hm.com kan du også købe gavekort. Det er ideelt til dig, der gerne vil give en god gave til en ven, men du ikke ved, hvilken størrelse du skal købe eller præcis, hvad du skal købe. Alle sætter pris på et gavekort, hvor man frit kan vælge, hvad man har lyst til.

H&M Take Care

Hennes og Mauritz går foran, når det handler om bæredygtighed. De skriver mange artikler om og giver råd til, hvordan du kan forlænge tøjets liv. Selvom de er en tøjvirksomhed, ønsker de også at skabe bæredygtigt tøj, som holder længst muligt. Du kan få råd til, hvordan du plejer læder, eller hvordan du syr en knap på. Det kan forlænge dit tøjs levetid, hvilket er godt for kloden og dermed også for os mennesker.

H&Ms hjemmeside har fart på

Kæden sælger en stor del af deres varer og tøj online, og hver måned er der omkring +100.000 besøgende der shopper tøj, accessories og kosmetik i deres webshop.

HM har også udviklet en smart app der giver dig mulighed for bruge dine egne billeder eller skærmbilleder til at finde lignende styles i deres butikker. Appen genkender mønstre, farver og modeller, og giver dig en liste over matchende eller lignende varer der er på lager i en af butikkerne.

->> Find link og beskrivelse af appen her

Dette site bruger annonce- og reklamer tekster

Samarbejdspartnere:

Kategorier
Samarbejdspartnere:
måltidskasser
Samarbejdspartnere: