findaabningstider Hennes og Mauritz åbningstider - Besøg HM butikker

Hennes og Mauritz åbningstider

HM – Hennes og Mauritz åbningstider i Danmark

->> Find en HM butik og se åbningstiderne her

Hennes & Mauritz er en landsdækkende Svensk fashion-kæde, specialiseret i salg af kvalitetstøj til alle aldre og i prisklasser der kan betales af de fleste.

HM har været i Danmark siden 1967 og er en af største og mest populære tøjkæder med over 70 butikker fordelt i de største byer med store indkøbscentre og gågader. HM er et yderst kendt brand, der satser bredt og som sælger dame- og herretøj, samt tøj der er målrettet børnefamilier og det unge segment.

En af de store fordele ved Hennes & Mauritz, ud over deres billige kvalitetsprodukter, er at de næsten altid har nye og smarte kollektioner på hylderne.

->> Find en Hennes og Mauritz butik her

HMs hjemmeside har fart på

Kæden sælger en stor del af deres varer og tøj online, og hver måned er der omkring 100.000 besøgende der shopper tøj, accessories og kosmetik i deres webshop.

HM har også udviklet en smart app der giver dig mulighed for bruge dine egne billeder eller skærmbilleder til at finde lignende styles i deres butikker. Appen genkender mønstre, farver og modeller, og giver dig en liste over matchende eller lignende varer der er på lager i en af butikkerne.

->> Find link og beskrivelse af appen her