findaabningstider Hennes og Mauritz åbningstider - Besøg HM butikker

Hennes og Mauritz åbningstider

HM – Hennes og Mauritz åbningstider i Danmark

->> Find en HM butik og se åbningstiderne her

Hennes & Mauritz er en landsdækkende Svensk fashion-kæde, specialiseret i salg af kvalitetstøj til alle aldre og i prisklasser der kan betales af de fleste.

HM har været i Danmark siden 1967 og er en af største og mest populære tøjkæder med over 70 butikker fordelt i de største byer med store indkøbscentre og gågader. HM er et yderst kendt brand, der satser bredt og som sælger dame- og herretøj, samt tøj der er målrettet børnefamilier og det unge segment.

En af de store fordele ved Hennes & Mauritz, ud over deres billige kvalitetsprodukter, er at de næsten altid at nyt smarte kollektioner på hylderne.

->> Find en Hennes og Mauritz butik her

HMs hjemmeside har fart på

Kæden sælger en stor del af deres varer og tøj online, og hver måned er der omkring 100.000 besøgende der shopper tøj, accessories og kosmetik i deres webshop.

HM har også udviklet en smart app der giver dig mulighed for bruge dine egne billeder eller skærmbilleder til at finde lignende styles i deres butikker. Appen genkender mønstre, farver og modeller, og giver dig en liste over matchende eller lignende varer der er på lager i en af butikkerne.

->> Find link og beskrivelse af appen her

Tilmeld vores nyhedsbrev..

Findaabningstider.dk arbejder på at blive et af de førende sites med information og åbningstider på butikker og virksomheder i hele Danmark. Via vores søsterside xtratilbud er der mulighed for at få et nyhedsbrev med gode tips, tilbud og oplevelser i særklasse.

Gå ikke glib af det vigtigste – nemlig nyhedsbrevet
Tilmed nyhedsbrevet fra xtratilbud.dk. Vi sender nyheder ud en gang i ugen – og hvis du ikke længere ønsker at være med på nyhedsbrevet, kan du nemt og hurtigt melde fra igen. Tilmeld herunder:

Dette site bliver finanseret via bannerannoncer, affiliate- og tekstreklame.

De nyeste åbningstider
Booking.com

Nyheder & anmeldelser