findaabningstider ikea åbningstider

Ikea åbningstider og varehuse

Idea åbningstider og butikker i hele Danmark

->> Her finder du Ikea åbningstider

Er tiden inde til at skifte sengen eller sofaen ud til en ny? IKEA er et seriøst bud på et møbelvarehus, hvor der stort set er alt i nye møbler og boligindretning. Der er konstant nye tiltag på hylderne, i form af boligindretning, møbler og inspiration til hjemmet.

Find inspiration til hjemmet

Et enkelt besøg i Ikea kan give masser inspiration og gode ideer til en frisk start i hjemmet eller på kontoret. Ikea er kendt for nytænkning og god funktionalitet. Sammen med forskellige samarbejdspartnere udvikler virksomheden hele tiden nye inventarkollektioner. 

Smart fra starten i 1943

Ikea er svensk og blev grundlagt i 1943 af Ingvar Kamprad. Navnet IKEA er initialerne på grundlæggeren Ingvar Kamprad Elmtaryd Agunnaryd. Han startede en lille virksomhed, der solgte produkter gennem et postordrekatalog.

I dag er virksomheden et globalt brand for boligindretningsprodukter, der er elsket af rigtig mange mennesker verden over. Ideen med Ikea’s produkter er at køberen ofte selv skal samle dem. Dermed spares der penge og samtidig er de nemmere at transportere hjem. Koncernen opererer i over 48 lande og har 104.000 ansatte.

->> Her finder du Ikea åbningstider for dit lokale møbelvarehus.

Dette site bruger annonce- og reklamer tekster

Samarbejdspartnere:

Kategorier
Samarbejdspartnere:
måltidskasser
Samarbejdspartnere: