findaabningstider kolding selvhjælp

Kolding Selvhjælp – Anonym hjælp

Kolding Selvhjælp er gratis og anonym hjælp til mennesker i krise

Står du i en vanskelig livssituation, hvor du godt kunne bruge nogen at snakke med? Så er du mere end velkommen hos Kolding Selvhjælp – Ring 7550 7902.

Der yders gratis anonym hjælp til alle der er i krise. Få hjælp eller selvhjælp i form af: Individuelle samtaler og selvhjælpsgrupper. Der er omkring 60 frivillige tilsluttet ordningen.

Få hjælp til..

Eksempler på kriser og udfordringer, som man kan få hjælp til er: Angst, depression, sygdom, omsorgssvigt, seksuelle overgreb, spiseforstyrrelser, skilsmisse, dødsfald, ensomhed, lavt selvværd, mobning, selvmord eller ligende.

Det er ofte at en snak med en  anden og uvildig person være med til at rette op på noget som er gået skævt. Det kan også være trangen til at få sat ord på tanker og følelser – og dele erfaringer med andre, som kan være med til at løse op for et problem.

Kolding Selvhjælp er en frivillig organisation som støttes af forskellige sponsorer. Besøg dem her.

Alle kan få brug for en snak, eksempelvis ved akutte kriser – se ekempelvis “Bruge for at snakke”.

Besøgs adressen er:
Banegårdspladsen 2, 2. sal
6000 Kolding
Tlf: 75 50 79 02

Læs mere om dem her og se deres åbningstider nederst på siden her.

Tilmeld vores nyhedsbrev..

Findaabningstider.dk arbejder på at blive et af de førende sites med information og åbningstider på butikker og virksomheder i hele Danmark. Via vores søsterside xtratilbud er der mulighed for at få et nyhedsbrev med gode tips, tilbud og oplevelser i særklasse.

Gå ikke glib af det vigtigste – nemlig nyhedsbrevet
Tilmed nyhedsbrevet fra xtratilbud.dk. Vi sender nyheder ud en gang i ugen – og hvis du ikke længere ønsker at være med på nyhedsbrevet, kan du nemt og hurtigt melde fra igen. Tilmeld herunder:

Dette site bruger sponsor annoncer, affiliate- og tekstreklamer. Er der spørgsmål i den retning, brug kontaktformularen.


Kategorier
De nyeste åbningstider
Booking.com

Nyheder & anmeldelser