findaabningstider Nyhavn København

Nyhavn – En ikonisk perle i København

Denne artikel indeholder reklame tekster

Nyhavn - tiltrækker dagligt tusindvis af københavnere og turister

Nyhavn er en af de mest kendte områder i København, og her er der altid liv og glade dage og en helt unik stemning. Det har der været siden 1673, da stedet var fuld af sømænd, værtshuse og glade piger.

I dag kan man om sommeren også være sikker på der altid er fyldt op med glade mennesker, som hænger ud langs kajen, på restauranterne, i barerne, i isboderne og på de mange hyggelige sidegader. Her vil man en sommerdag meget vel støde ind i en polterabend, en flok glade veninder eller venner, firmaarrangementer, kollegaer der får en fyraftensøl eller turister der blitzer løs med deres kamera, for at fange et postkortlignende billede af dette smukke sted i København. Her er mangfoldigheden stor, og der er plads til alle.

Fuld af charme i vintermånederne

Om vinteren omdannes området til et hyggeligt julemarked, og et sted hvor man får en dejlig varm kakao, og besøger de gamle restauranter indenfor. Selvom området er mest besøgt om sommeren, skal man ikke tage fejl af en vinterdag, som bestemt har sin egen charme.

De gamle bygninger i forskellige farver, brostensgaden, de flotte skibe og vandet, gør dette sted til noget helt specielt. Der er en helt fantastisk stemning, som får en til at mindes hvor dejligt livet her. Her er altid livsglæde, lykke og glade mennesker.
Nogle af Københavns bedste restauranter er bl.a. Zeleste, Nyhavns Færgekro og Cap Horn, og fra kajen kan man hoppe på de populære havnerundfarter, som sejler rundt i Københavns kanaler.

H.C. Andersen elskede Nyhavn

H.C. Andersen boede i over 20 år i Nyhavn, her skrev han bl.a. Fyrtårnet og Prinsessen på ærten, hvilket også gør det til et meget historisk sted. Der går også mange rygter om at det spøger i på havnekajen og de gamle bygninger. De mange spøgelsesture i København, vil altid komme forbi Nyhavn og fortælle et par uhyggelige spøgelseshistorier.

Nyhavn er et af de mest populære spots i København, og herfra er man i gåafstand fra andre populære spots i København, bl.a. Kongens Have, Kongens Nytorv, Strøget og Kastellet. Herudover kan man forenden af Nyhavn hoppe på en vandtaxa til Refshaleøen, som byder på et hav af aktiviteter og spisesteder.

Fra Nyhavn kan man altid fange en cykeltaxa, som kan tage dig fra A til B, på en sjov og anderledes måde.

Dette site bruger annonce- og reklamer tekster


Blogger nyt: Læs mere på blog-universet.dk

Kategorier
danskeaviser
De nyeste åbningstider
Booking.com