Pas på din krop med ergonomiske kontormøbler

Pas på din krop med ergonomiske kontormøbler når du arbejder hjemme

God indretning og ergonomiske kontormøbler

Efter en lang pandemi, hvor majoriteten af os blev sendt på hjemmekontoret for at arbejde, nyder flere og flere i dag at arbejde hjemmefra. Derfor tilbyder en del arbejdspladser nu deres medarbejdere ugentlige hjemmearbejdsdage.

At arbejde i sit eget hjem kræver dog god indretning samt ergonomiske møbler, der kan sikre dig gode arbejdsstillinger. Skal du have optimeret dit hjemmekontor, kan du her blive klogere på, hvilke kontormøbler du bør investere i.

Undgå skulder- og rygsmerter med den rette kontorstol

Mange oplever smerter i ryg og skuldre efter en lang arbejdsdag. Det skyldes oftest de fastlåste og statiske siddestillinger, vi indtager, når vi arbejder. Yder din kontorstol ikke den rigtige støtte i ryggen og lænden, kan det føre til arbejdsskader og i værste fald varige mén. 

Da du på en typisk arbejdsdag sidder ned i mange timer, er du nødt til at have den rigtige stol. Derfor er det en god idé at investere i en ergonomisk kontorstol, som kan give dig den rette støtte og komfort. 

Ergonomi vedrører sunde arbejdsstillinger, og derfor skal en ergonomisk kontorstol kunne indstilles efter netop din krop samt give dig gode muligheder for at bevæge dig. Se mere om ergonomiske kontorstole og find den, der passer bedst til dine behov.

Et skrivebord der passer til dig

Når det gælder skriveborde, bør du heller ikke vælge et hvilket som helst bord. Et skrivebord bør kunne tilpasses i højden, så den passer præcist til dig. Således undgår du uhensigtsmæssige arbejdsstillinger, hvor du bøjer for meget i nakke eller ryg. 

Det er rigtig sundt for din krop, hvis du bevæger dig jævnligt, når du arbejder. Kroppen har nemlig ikke godt af at være i stilstand alt for længe ad gangen. Derfor bør dit skrivebord kunne indstilles, så du kan stå oprejst ved det. Det sørger nemlig for et bedre blodomløb samt øget koncentration og produktivitet.

Skån dit håndled med en ergonomisk mus

Klikker du meget rundt mellem e-mails, dokumenter og excel arks i løbet af en dag, oplever du måske ømhed i din hånd, dit håndled eller din arm. En ergonomisk mus mindsker og forhindrer skader samt lægger mindre stress på dit håndled i arbejdsdagen.

Du kan finde en lang række ergonomiske mus i forskellige former og størrelser på markedet. Der findes ikke én mus, der er den perfekte løsning for alle, da det afhænger af, hvad du skal bruge den til og i hvor lang tid. Afprøv forskellige mus, inden du køber, og find den bedste for dig.

Dette site bruger annonce- og reklamer tekster

Samarbejdspartnere:

Kategorier
Samarbejdspartnere:
måltidskasser
Samarbejdspartnere: