findaabningstider postnord

PostNord postbutikker

Her finder du PostNord postbutikker

->> Find PostNord postbutikker her.

PostNord er den førende leverandør af breve og pakker til både private og virksomheder i Danmark og Sverige. Virksomheden blev til 24. juni 2009 ved en sammenlægning af det svenske Posten AB og det danske Post Danmark A/S. Virksomheden indgår i koncernen PostNord, der ejes ligeligt af den danske og den svenske stat.

Eftersom der ikke sendes de store mængder brevpost længere, er de store posthuse reduceret til små postbutikker i nærområderne, hvilket er en god service, fordi de små udleveringssteder ofte ligger i forbindelse med en mini-købmand eller supermarked.

Postbutikker og åbningstider

Herunder finder du linket PostNords postbutikker eller posthuse i dit område. Åbningstiderne følger de forskellige nærbutikkers åbningstider.

->> Find PostNord postbutikker og samarbejdspartnere her

Har du brug for at vide hvor langt en eventuelt pakke er, så kan du hurtigt tracke din forsendelse ved at indtaste det udleverede forsendelesnummer

->> Brug PostNord tracking her


Billeder: Henrik Petit/PostNord

Tilmeld vores nyhedsbrev..

Findaabningstider.dk arbejder på at blive et af de førende sites med information og åbningstider på butikker og virksomheder i hele Danmark. Via vores søsterside xtratilbud er der mulighed for at få et nyhedsbrev med gode tips, tilbud og oplevelser i særklasse.

Gå ikke glib af det vigtigste – nemlig nyhedsbrevet
Tilmed nyhedsbrevet fra xtratilbud.dk. Vi sender nyheder ud en gang i ugen – og hvis du ikke længere ønsker at være med på nyhedsbrevet, kan du nemt og hurtigt melde fra igen. Tilmeld herunder:

Dette site bruger sponsor annoncer, affiliate- og tekstreklamer. Er der spørgsmål i den retning, brug kontaktformularen.


Kategorier
De nyeste åbningstider
Booking.com

Nyheder & anmeldelser