CrU3lUW2jRk

Privat parkeringsservice – en løsning for dig?

Mange erhvervsejendomme og især nybyggede private boligkomplekser er den dag i dag udrustet med private parkeringspladser. Disse er i sagens natur tiltænkt ejendommens beboere, medarbejdere, kunder og gæster, som kommer anstigende i bil, og som ikke skal bruge oceaner af tid på at lede efter parkering i nærheden – eller måske være hensat til at stille bilen langt fra bopælen eller arbejdspladsen.

Uvedkommende parkering på private parkeringspladser – et stort problem

Desværre fungerer denne type parkeringspladser som en magnet på bilister, der ser deres snit til en gratis parkering. Især i byzoner og andre tættere bebyggede områder kan uautoriseret parkering være et stort problem for indehavere af private parkeringspladser.

Som retmæssig indehaver af en parkeringsplads i forbindelse med boligen eller jobbet er det rigtig irriterende at finde denne optaget af en bil, som intet har at gøre på ejendommen – og dermed selv være tvunget til at finde en anden parkeringspladser, måske endda mod betaling. Derfor er det dit ansvar som administrator af en ejendom med tilknyttede private parkeringspladser at finde en løsning på dette problem.

I mange tilfælde kan en effektiv model bestå i opsætning af afspærring og etablering af adgangskontrol. Denne kan for eksempel bestå i pullerter eller bomme, som aktiveres i forbindelse med fremvisning af gyldig parkeringstilladelse (eksempelvis en token), indtastning af en kode, eller indscanning af nummerplade.

Lad et parkeringsselskab hjælpe dig med at holde dine parkeringspladser fri

Det er dog ikke alle steder, det er muligt at spærre parkeringspladser af. Du kan i stedet vælge at alliere dig med et professionelt parkeringsselskab som for eksempel UnoPark.

Hos UnoPark kan du få hjælp til kontrol og administration af dine private parkeringspladser. UnoPark stiller gerne professionelle parkeringsvagter til rådighed, som kan forestå patruljering af – og kontrol med – dine parkeringspladser og de biler, der holder parkeret her.

En parkeringsvagt fra UnoPark har den uddannelse, der skal til for at kunne udføre dette hverv efter bogen. De dygtige parkeringsvagter er trænet i alt fra korrekt udstedelse af bødeforlæg til nedtrapning af eventuelle konflikter, og vil derfor kunne varetage opgaven uden problemer. UnoPark forestår alle opgaver i forbindelse med din parkeringsløsning, lige fra opsætning af skilte og automater til parkeringstilladelser, til inddrivelse af skyldige beløb fra parkeringsbøder.

Personlig parkeringsservice hos professionelt parkeringsselskab

Med UnoPark får du en personlig og professionel service, som tager udgangspunkt i dine parkeringspladsers disposition samt dine ønsker og præferencer. Du kan læse mere, og kontakte UnoPark direkte via hjemmesiden UnoPark.dk

Dette site bruger annonce- og reklamer tekster

Samarbejdspartnere:

Kategorier
Samarbejdspartnere:
måltidskasser
Samarbejdspartnere: