skaber du en forretning

Sådan skaber du en forretning, der har åbent altid

Denne artikel indeholder reklame tekster

Når du driver forretning, er du typisk hæmmet af åbningstiderne, som ikke altid er til din fordel - i hvert fald hvis du driver en fysisk butik. Der er dog god mulighed for at skabe en forretning, som ikke er hæmmet af åbningstider, hvis du driver den via nettet. Se her, hvordan du gør.

Erhvervsdrivende, der primært ernærer sig via nettet, har den klare fordel, at de ikke er hæmmet af at skulle have åbent på bestemte tidspunkter. Det giver forbrugeren mulighed for at handle, selvom det er udenfor normale åbningstider, og du får del fordel, at du ikke går glip af salg, fordi kunderne hellere vil handle om aftenen.

Der er altså en lang række fordele forbundet med at drive virksomhed over nettet. Hvis du er interesseret i at blive klogere på, hvilke muligheder du har, kan du med fordel læse med herunder, hvor du får et indblik i de mange forskellige virksomhedsformer, der kan drives over nettet.

#1: Webbureau

Hvis du driver et webbureau, er der ingen grænser for, hvornår du kan få nye kunder. Dine ansatte skal naturligvis ikke være på arbejde hele døgnet, men det behøver de heller ikke, for at dit webbureau kan få nye kunder.

Optimér din hjemmeside, så den bliver fundet i Google på bestemte søgeord, der er relevante for din forretning og sørg for, at det er nemt at kontakte dig. Så kan du tage hjem fra arbejde klokken 16:00 og stadig få nye kunder, selvom du sidder og slapper af i sofaen.

#2: Webshop

En webshop er ofte billigere at drive end en fysisk forretning, og du er ikke hæmmet af dine åbningstider. Typisk har en fysisk butik åbent, når folk er på arbejde, hvilket kan være en hæmsko i forhold til dit salg.

Det betyder imidlertid ikke, at du behøver at gå glip af salg. Hvis du har en webshop, kan du sælge dine varer hele døgnet – også selvom du ikke har åbent. Det er både smart, men det betyder også, at du ikke behøver at have ansatte til at sende ordrer ud om aftenen. Det gør I bare dagen efter, når salgene er kommet ind i løbet af aftenen og natten.

#3: Freelancer

Hvis du ønsker at blive selvstændig, er der mange muligheder. Som freelancer kan du eksempelvis arbejde om aftenen, hvis du har lyst til det. Du behøver aldrig at lukke ned, da du selv styrer dine arbejdstider.

Det betyder også,at du ikke behøver at skulle skilte med, at du kun har åbent i et vist tidsrum. Du kan tjekke og besvare mails om aftenen, hvis du har lyst til det, men du bør naturligvis tænke på dig selv og dit velbefindende også.

Du kan dog nemt lave en hjemmeside, hvor du kan få henvendelser, selvom du ikke er på arbejde. Det gør du ved at have en synlig kontaktformular, hvor folk kan kontakte dig – også selvom du ligger og sover.

Dette site bruger annonce- og reklamer tekster

Samarbejdspartnere:

Kategorier
Samarbejdspartnere:
måltidskasser
Samarbejdspartnere: