Salon Hänel

Salon Hänel – din frisør i Vojens

reklame

Salon Hänel er hele familiens frisør - åbent 6 dage ugen

– >> Bestil tid hos frisør Salon Hänel.

6 dage om ugen kan du blive klippet hos en af de største frisører i Vojens. Faktisk så er det kun søndag der ikke er åbent. Men åbningstiderne er er flexible for dig der har bug for at komme til frisøren i tidsrummet 8.00 til kl 20.

Nogle dage åbner vi tidligt og lukker tidligt og andre dage åbner vi lidt senere, kl 9.00 og holder åbent til kl 20. Vi har tid til at klippe dig i Vojens når du har tid til at komme forbi.

Salon Hänel fejre 1 års fødselsdag den 1 Oktober 2021. Birgitte overtog frisøren i Vojens efter hun havde været ansat i salonen i flere år. Trods Corona og et utal af nedlukninger så har Birgitte holdt gang i den store frisør salon i Vojens.

Hvis du skulle blive fristet og vil klippes i Vojens så kan du komme med bussen der stoppe kun 100 meter fra døren og du kan tage toget og gå de 300 meter der er til salonen. Skulle du komme i bil så kan du parkere lige overfor forretningen uden det koster dig noget.

Bliv klippet i Vojens

Salon Hänel klipper hele familien. Hvis du har brug for at alle bliver klippet samme dag så giv os et ring så finder vi en tid der passer jer og hvor vi har flere firsører i salonen på samme tid, så kan i alle blive klippe samme dag.

Du finder os på Østergade 24A i Vojens. Kun 300 meter fra banegården. Du kan ringe og bestille tid i vores åbningstider eller du kan bestille tid online via vores hjemmeside.

Ses vi?

Salon Hänel

Dette site bruger annonce- og reklamer tekster

Samarbejdspartnere:

Kategorier
Samarbejdspartnere:
måltidskasser
Samarbejdspartnere: