Støt en virksomhed

Støt en virksomhed i de hårde tider

Denne artikel indeholder reklame tekster

Støt en virksomhed og bliv synliggjort, sammen med andre virksomheder i samme båd

Når man kigger på ”Senden10er”, så er det her en hjemmeside, hvor mange forskellige virksomheder kan oprette en profil, og skrive lidt om sig selv samt hvad de laver. Her kan man så bruge hjemmesiden til at få inspiration på og overleve coronakrisen, hvis omsætningen går ned. Tanken bag er at lave en liste over forskellige virksomheder. Det er en nonprofit, som betyder at der ikke er nogen som tjener penge på det. Det handler om at hjælpe hinanden.

Her vil der også være mulighed for at støtte en virksomhed, som har brug for dette. Alle virksomheder har haft det svært i corona krisen, da hele landet var lukket ned.

Heldigvis har regeringen været god til at hjælpe mange af de små virksomheder godt igennem krisen. Men det er altid godt at være forberedt på en krise, for ingen ved hvornår en sådan krise kommer eller hvad der sker i fremtiden. Derfor er netop denne her side en fantastisk god måde at snakke sammen i en svær tid. Man kan få gode råd fra hinanden, lære fra hinanden og samtidig kan man også hjælpe og støtte hinanden – På mange forskellige måder.

Alt hjælp er godt i sådan en krise. Specielt når man tænker på hvad mange virksomheder har været igennem. Mange virksomheder har mistet rigtig mange kunder på få uger. Og når virksomhederne mister kunder, så mister andre virksomheder også virksomhedens kunder.

Støtte i coronatider

Hvis vi tager et kig på corona, så er vi faktisk i fællesskab kommet rigtig godt igennem den her i Danmark. Hvis vi kigger og sammenligner med andre lande, så er der mange virksomheder derude i den store verden som har haft en helt anden måde de skulle håndtere det på. Mange steder har der ikke været nogen support fra regeringens side, og det kan selvfølgelig betyde

at det kan være ekstra hårdt. I Danmark har vores regering gjort et godt stykke arbejde. Men man kan selvfølgelig også sige at vi i Danmark betaler rigtig mange penge i skat, og derfor så har fået lidt ekstra tilbage her i denne forfærdelige krise. Også igennem sådan en krise kan mange virksomheder hjælpe hinanden. Især når vi kigger på hvordan de forskellige virksomheder har håndteret krisen.

Oftest har de håndteret krisen forskellige. Men det er også svært at sige at det er den rigtige måde og det er den forkerte måde at gøre det på. For denne krise er den første store krise for rigtig mange virksomheder i Danmark. Man har ikke i nyere tid set en stor krise som denne, hvor man på så kort tid har skullet træffe så mange store beslutninger. Så på den måde kan det også have været lærerigt for mange iværksættere.