findaabningstider.dk - Strøget i København

Besøg Strøget i København – Danmarks shopping-street

Denne artikel indeholder reklame tekster

Strøget - Københavns handelsgade nummer et

København har mange kendetegn, men en af de største er helt sikkert Strøget lige midt i hjertet af København. Strøget er en 1,1 km lang gågade, som strækker sig fra Kongens Nytorv og ned til Rådhuspladsen. Her findes et utal af butikker, spisesteder, barer og virksomheder.
Strøget var i begyndelsen faktisk verdens længste gågade, men er blevet overhalet af andre. Dog er den stadig i dag en af Europas længste gågader.

Mange eksklusive butikker og kendte brands

I den ene ende mod Kongens Nytorv findes de mere eksklusive butikker, som fx Louis Vuitton, Prada, Gucci, Max Mara, Hermés, Boss mv., og i den anden mere budgetvenlige retning mod Rådhuspladsen, findes butikker som Vero Moda, New Yorker, Weekday, Zara, H&M, Matas mv. Strøget har næsten alt hvad man ønsker af butikker. Både tøjbutikker, skobutikker, indretning, smykker, velvære og mm. Med sikkerhed et varieret udvalg i alle prisklasser.

Herudover finder man 2 store indendørs indkøbscentre, Magasin og Illum. Begge steder kan man i ly for kulde, shoppe i varmen på flere etager.

Gå på opdagelse på Strøget i København

Strøget og dens mange sidegader rummer mere end blot butikker og restauranter. Hvis man går lidt på opdagelse, kan man finde smukke seværdigheder som fx Helligåndskirken, Vor Frue Kirke, Nikolaj Kirke Byretten, Storkespringvandet og mange flere smukke steder. Københavns indre by er fyldt med gamle bygninger, baggårde og stræder. Strøget giver faktisk et godt indblik i Københavns historie. Fx er Gammeltorv Københavns ældste torv helt tilbage fra 1300-tallet.

Strøget er også kendt for gadeunderholdning i form at sangere, musikere og diverse gøglere. Især på Amagertorv og Gammel Torv, findes der tit imponerende gadeshows, som samler store flokke af publikum.

De driftige sidegader med mange tilbud

Købmagergade, som er en lang sidegade til Strøget, fører en helt ned til Nørreport Station. Her fortsætter udvalget af butikker, restauranter og barer, og man kan her også udforske de små sidegader og ende på fx Gråbrødretorv, som om sommeren især, er yderst charmerende og fuld af liv.
Det er også på Købmagergade at man kan tage en tur op i Rundetårn, og nyde en fantastisk udsigt udover hele København.

Tæt på Strøget kan man hoppe på Sightseeing busser, havnerundfarten, almindelig busser og metroen i begge ender ved Rådhuspladsen og Kongens Nytorv. Så man kan fra Strøget nemt komme rundt i København og evt. hurtigt ud af centrum.

Dette site bruger annonce- og reklamer tekster


Besøg vores samarbejdspartnere:
Blog-universet.dk
Gaveraad.dk
Morefews.dk
Kategorier
Samarbejdspartnere:
akutvvs24.dk
hafaro.dk
Black Friday tilbud
danskeaviser