findaabningstider trapholt åbningstider

Trapholt Åbningstider – Moderne kunst

Find Trapholt åbningstider

Her finder du et link til de traditionelle åbningstider på trapholt museum for moderne kunst i Kolding. Museet er Danmarks eneste museum hvor man både kan se billedkunst, design, kunsthåndværk og møbeldesign.

Trapholts særudstillinger byder altid på spændende oplevelser for hele familien. Her vises stor kunst fra danske og internationale kunstnere og designere.

Arne Jacobsens Kubeflex sommerhus

Museet har blandt andet en fin samling af moderne billedkunst og rummer desuden Danmarks største samling af stole fra det 20. Århundrede. Museet har også en udstilling af Arne Jacobsens unikke sommerhus.

Der er gratis parkering lige ved døren. Hele museet er handicapvenligt indrettet.

Her er de generelle Trapholt åbningstider.

Billede: Trapholt

Tilmeld vores nyhedsbrev..

Findaabningstider.dk arbejder på at blive et af de førende sites med information og åbningstider på butikker og virksomheder i hele Danmark. Via vores søsterside xtratilbud er der mulighed for at få et nyhedsbrev med gode tips, tilbud og oplevelser i særklasse.

Gå ikke glib af det vigtigste – nemlig nyhedsbrevet
Tilmed nyhedsbrevet fra xtratilbud.dk. Vi sender nyheder ud en gang i ugen – og hvis du ikke længere ønsker at være med på nyhedsbrevet, kan du nemt og hurtigt melde fra igen. Tilmeld herunder:

Dette site bruger sponsor annoncer, affiliate- og tekstreklamer. Er der spørgsmål i den retning, brug kontaktformularen.


Kategorier
De nyeste åbningstider
Booking.com

Nyheder & anmeldelser