vinterferie

Husk hvor dejligt det er med en vinterferie

Denne artikel indeholder reklame tekster

Er det nu du skal tænke på vinterferie?

Hvert år tager hundredetusinde af danskere på vinterferie, der er flere forskellige måder at holde sin vinterferie på, mange tager i sommerhus andre tager Thailand for at komme til varmen, andre vælger skiferie som denne artikel vil handle om.

Skiferie – vind i håret

Skiferie er en ferie form som de fleste der har prøvet vender tilbage til, grunden til at skiferie er så eftertragtet som det er, er alt det hyggelige omkring det. Det med at man står tidligt op for at komme ud på pisterne og køre sammen, mange udvikler sig på deres ski eller prøver snowboard. Børn elsker skiferie, de fleste gør i hver fald, af den grund at man ikke sidder stille og man får brugt en masse energi. Man oplever noget man ikke kan opleve hjemme i Danmark.

Hvor er det bedst at tage på skiferie?

Når man skal bestille skiferie, så er det vigtigt man undersøger hvilke områder der lever op til ens krav. Er man ny på ski, så vil det være en dyr skiferie at tage til mange de store destinationer i Frankrig, Italien eller Østrig. Er man ny på ski, så vil det være klar bedst at starte på en af de mindre skiferiedestinationer i Norge eller Sverige.

Liftkoret er billigere og der er mindre områder og pisterne er ikke super stejle, det vil sige man kan komme til at lære at stå på ski eller snowboard ordentligt inden man tager sydpå for at stå på stejle pister. Skier.dk har skrevet information om 350 skidestinationer og der kommer flere løbende.

Hyggen ved en skiferie

Har man være på skiferie, så ved man at en kop kakao i hytten er prikken over i’et efter en god dag på pisten. Man har mulighed for at spille kort og hygge omkring pejsen i unikke skihytter i Norge eller Sverige. Afterski kommer man ikke uden om, det er her man tager ud på afterskisteder som er barer eller natklubber. Det er særdeles Østrig og Frankrig der har rigtig god afterski.
I Østrig er schnitzler med pommes toppen af poppen når man skal ud og spise på en alperestaurant. Derudover er jägertee noget man glæder sig til hvert år.

En skiferie behøver ikke være dyr

Skiferie lyder for mange som en dyr oplevelse, jeg vil sige det sådan. Første gang man skal afsted kan det være dyrt hvis man ikke har alle de grundlæggende ting som skihandsker, skiundertøj, skistrømper mm. Har man intet af det og skal til at købe det til 4 personer, så render det op. Men ved man at det her bliver noget man kommer til at skulle afsted på hvert år, så er det ikke så dyrt.

Vil du se en liste over rejsebureauer kan du se en liste her.

Dette site bruger annonce- og reklamer tekster

måltidskasser

Samarbejdspartnere:

Kategorier
Samarbejdspartnere:
danskeaviser
Samarbejdspartnere: