findaabningstider galleri v58

Åbningstider hos Galleri v58

Få udvidet din kunstneriske horisont – Besøg Galleri v58

->> Find Galleri v58 åbningstider her

I hjertet af Aarhus ligger Galleri v58. Med sine lyse og elegante ca. 400 m2 på to etager, er en af de mest unikke, markante og spændende gallerier i Danmark. Her kan man opleve kunst udover det sædvanlige. 

Galleriet blev grundlagt i 2007 af Eigil Johansen og Ib Chris Sørensen, og ligger nu i bygningen Børnely. Bygningen har en fantastisk historie, og er en oplevelse i sig selv at besøge. 

Hele året rundt fremvises her kunstudstillinger, soloudstillinger, temaudstillinger og kunst events, som altid er med dybde, kant og et højt teknisk niveau. Indstillingerne varierer, men er altid relevante og i en klasse for sig.

Stor kunst fra over 35 professionelle kunstnere

Galleriet repræsenterer over 35 professionelle kunstnere, både nationale og internationale, og er altid opdateret indenfor tendenser og strømninger på verdensplan. Galleriet har med tiden specialiseret sig indenfor samtidskunstens verden. Det kan både udtrykkes gennem fx samfundskritisk kunst, realisme, surrealistisk kunst, hyperrealistisk symbolisme mv.

Alle kan få en oplevelse her, uanset hvor meget og hvor lidt man kender til kunst. Så kom på besøg, og oplev professionel kunst og en bygning i særklasse. 

Man vil med sikkerhed gå hjem derfra med en oplevelse af at have fået udvidet din kunstneriske horisont.

->> Find Galleri v58 åbningstider her

Dette site bruger annonce- og reklamer tekster

Samarbejdspartnere:

Kategorier
Samarbejdspartnere:
måltidskasser
Samarbejdspartnere: