findaabningstider.dk - Find Bruuns Galleri åbningstider her

Bruuns Galleri åbningstider

Stærke tilbud og mange butikker - se Bruuns Galleri åbningstider

->> Se Bruuns Galleri åbningstider her

Bruuns Galleri er det store og centralt beliggende indkøbscenter i tilslutning til hovedbanegården i hjertet af Aarhus. Indkøbscentret slog dørene op i efteråret 2003 og har med sine 100 butikslejemål og godt 140.000 kvm, masser af plads at handle på.

Succes i 2 plan

Bruuns Galleri er en stor succes blandt sine besøgende gæster. Her kommer årligt mere end 10 millioner på besøg. Her finder du alt i mode, interiør, elektronik, bøger, en Kvickly og ikke mindre end 14 spisesteder. Centeret har også en Cinemaxx med jyllands største IMAX skærm.

Desuden kan man spille minigolf på taget af centeret. Banen har 18 huller og har den smukkeste udsigt over Aarhus bys tage.

Indkøbscentret har en oversigt over butikker, restauranter og andre lejemål der findes i ejendommen.
Se oversigtskortet over butikkerne her.

Bruuns Galleri parkering

Når du bruger ind i parkeringskælderen i Bruuns Galleri, vil din bil blive affotograferet, til deres automatiske nummerpladeregistrering, hvorefter du automatisk er “tjekket ind”. Det er derfor ikke længere nødvendigt at tænke på billetter eller kort-registrering, når du parkerer.

Der er adgang til Bruuns Galleri parkering fra Værkmestergade 27 hele døgnet. Mellem kl. 00.30 og kl. 06.00 er der kun adgang til din bil på gåben via udkørslen. Parkeringskælderen er tv-overvåget, men på eget ansvar.

Vi ønsker jer alle en god shoppetur i et af Danmarks største shoppingcentre.

->> Se Bruuns Galleri åbningstider her

Dette site bruger annonce- og reklamer tekster

Samarbejdspartnere:

Kategorier
Samarbejdspartnere:
måltidskasser
Samarbejdspartnere: