EDC åbningstider

EDC mæglerne og butikker

Denne artikel indeholder reklamelink

EDC mæglerne er en af Danmarks største på området

->> Læs om EDC mæglerne eller find en ejendomsmægler her

EDC har eksisteret siden 1971 og er i dag vel nok Danmarks største ejendomsmægler­kæde. Fordelt over hele landet finder du mere end 230 selvstændige salgsbutikker og med flere end 1.200 medarbejdere, der arbejder ihærdigt på at hjælpe med køb, salg og vurderinger af boliger.

Ejendomsmæglerkæden henvender sig til både køber og sælger. Deres mål er at kædens kunder får mest muligt ud af den lokale viden og ekspertise de har gennem de mange filialer.

EDCs områder

De mange mæglerbutikker er fordelt ud over hele landet og står til rådighed med ekspertise i form af køb og salg af helårsboliger, fritidshuse, landbrug og erhvervsejendomme. I 2005 opkøbte EDC udlejningsbureauet Feriepartner Danmark, og siden har de arbejdet med sommerhus og ferieudlejning. Der varetages udlejning af mere end 6.000 danske feriehuse.

Hovedkædekontoret ligger på Frederiksberg og beskæftiger henved 50 specialister inden for ledelse, administration og kommunikation.

Mange besøg på den fælles hjemmeside

Deres hjemmeside EDC.dk er ifølge Dansk Online Index, en af Danmarks mest besøgte boligsider med over 5 mio. besøg i måneden.

Se mere om EDC åbningstider og butikker på ->> Læs om EDC her

Dette site bruger annonce- og reklamer tekster

Samarbejdspartnere:

Kategorier
Samarbejdspartnere:
måltidskasser
Samarbejdspartnere: