findaabningstider fisketorvet shoppingcenter

Fisketorvet åbningstider

Shoppingcenter ved havnefronten - Fisketorvet Åbningstider

->> Find Fisketorvet åbningstider her.

Fisketorvet er det store indkøbscenter beliggende på Kalvebod Brygge tæt på Københavns centrum. Storcenteret har omkring 83 butikker, 18 restauranter og spisesteder, samt Cinemaxx biografen med 14 sale og har Danmarks største lærred. Centeret har plads til 120 butikker.

Kundevenlige åbningstider og parkeringsforhold

Fisketorvet er et af Danmarks største shoppingcentre med en absolut central beliggenhed i København kun få minutter fra Rådhuspladsen. Her er et væld af forskellige shoppemuligheder indenfor mode, sko, accessories, telefoni, anden elektronik, legetøj, livsstils- og boligindretning, samt dagligvarer.

Du finder flere steder hvor man kan nyde en kom kaffe eller et besøg hos en restaurant. Der er også fitness og træningsmuligheder med en skøn udsigt over Københavns Havn.

Centeret har meget gode parkeringsforhold, med 2000 P-pladser. Et nyt parkeringssystem betyder at man ikke længere behøver at sætte P-skiven. Man skal blot bruge sin nummerplade, efter endt besøg. Her er altid 2 timers gratis parkering. Se mere om parkering her.

Centeret har også gratis WI-FI til deres fordelskunder. Læs mere info om WI-FI finder du i centeret.

Du kan finde alt hvad hjertet begærer i de forskellige butikker, cafeer og restauranter.

Storcenteret ejes af et europæisk kommercielt ejendomsselskab Unibail-Rodamco med hovedkontor i Paris. Selskabet ejer en længere række indkøbscentre i hele Europa.

->> Fisketorvet åbningstider er meget kundevenlig – se dem her.

Dette site bruger annonce- og reklamer tekster

Samarbejdspartnere:

Kategorier
Samarbejdspartnere:
måltidskasser
Samarbejdspartnere: