hundeskove

Hunden er et populært kæledyr – her er et par gode råd

reklame

I Danmark er vi vilde med hunde. Her er en række råd om hunde, ligefra hundeskove til pleje

I Danmark gå vi meget op i vores kæledyr, især hunde. Faktisk har 23 % af danskerne hund. Det er det mest populære kæledyr, og der findes også mange racer og muligheder, når du har hund. Når du får en hund, er der flere ting, du skal være opmærksom på. Læs med her og bliv klogere.

Hvad skal jeg vide, når jeg får hund?

  • Du skal være opmærksom på, om hundens pels kræver pleje. Nogle hundes pelse vil kræve daglig eller ugentlig pleje.
  • Fæller din hund meget? Hvis hunden fæller meget, skal du virkelig overveje det, inden du får den. Hvis du har allergi, er det en god idé at vælge en hund, der er mere allergivenlig. Dog er ingen hunde 100 % allergivenlige.
  • Det er vigtigt, at du har tid til at få hund. Hvis du har en vild karriere og næsten aldrig er hjemme, er det ikke dig, der skal have en hund. Hunden bør ikke være alene hjemme mere end 5 timer dagligt. Hunden skal desuden luftes flere gange om dagen, gerne 1,5-2 timer. Hunden skal også opdrages, og det kræver dermed meget tid at have en hund.
  • Hunden kan godt være alene en dag en sjælden gang imellem, men det er vigtigt, at du tager hunden med så ofte, som du kan. Hvis du skal på ferie, skal du finde nogen, der kan passe hunden, eller den kan komme på hundepensionat. Hunden knytter sig til dig, og det er derfor vigtigt, at du ikke er væk fra den lang tid af gangen.
  • Har du råd til at få en hund? En hund er en investering. Den kommer til at koste pengene resten af dens liv. Foder, dyrlægebesøg osv. Du skal medregne udgifter til udstyr, træning, forsikring, vaccinationer, loppe- og ormemidler, dyrelægebesøg osv. Du skal regne med i hvert fald 300-400 kr. om måneden til din hund.
  • Har du plads til en hund? Hvis du bor i en lille lejlighed, skal du overveje, om det er hensigtsmæssigt at få hund. I så fald skal det gerne være en lille en af slagsen. Større hunde skal gerne have mere plads, og det er vigtigt, at hunden har plads, den kan bevæge sig rundt på.
  • Det kan være en god idé at tage din hund med til en hundeskov, så den har plads til at boltre sig på.

Hils din hund 🙂

Dette site bruger annonce- og reklamer tekster

Samarbejdspartnere:

Kategorier
Samarbejdspartnere:
måltidskasser
Samarbejdspartnere: