Kunstforeningen Kunstklubben

Er du vild med kunst – Bliv medlem af Kunstklubben

Kunstklubben er for kunstinteresserede i hele Danmark

Kunstforeningen Kunstklubben en for den kunstinteresserede, kunstneren, kunstelskeren, den unge i kunst og den der i bund og grund er nysgerrig på kunsten – og kunstforeningen dækker hele Danmark.

Foreningen er stiftet med det formål at sætte fokus på de mange kunst events og udstillinger, som foregår rundt omkring i landet.

Støtte til ny dansk kunst

Kunstklubbens ønsker også at være med til at finde nye udstillingsmuligheder for aktive kunstnere og skabe events for kunstinteresserede. Samtidig med at kunstforenigen støtter ny dansk kunst gennem kunstkøb, som udloddes til foreningens medlemmer.

Foreningen deltager på udstillinger, ferniseringer og museer sammen, dermed får de særlig adgang til galleriejeren, kunstneren, kuratoren og alle andre, der har oplevet at kunst er gået i blodet på en. Det betyder fællesskab og kunstglæde.

Alle kan være med fra Skagen til Møn

Her er et til fælles og det er, at foreningen vil kunsten sammen. Et medlemsskab af foreningen vil derfor være interessant for rigtig mange kunstinteresserede og kunstelskere.

Bliv medlem og ambassadør for hele Danmarks nye kunstforening – Læs mere om kunstforeningen på www.kunstklubben.info og meld dig ind.