findaabningstider.dk salling åbningstider

Salling åbningstider Aarhus

Salling midt på Strøget – Salling åbningstider

Er man på gåtur på Strøget i Aarhus, kan man næsten ikke gå udenom Stormagasinet Salling, som er en ægte historie om iværksætterånd fra en enkelt mand.

Det hele begyndte den 6. september 1906, hvor hvor grundlæggeren Ferdinand Salling startede en mindre manufakturforretning i Aarhus. Siden er alt gået hånd i hånd og den lille manufakturforretning er blevet en stor og veldrevet virksomhed. I dag er den en del SallingGroup.

Stormagasinet har 8 etager og her er et særdeles stort udvalg af skønhed, vin, gourmet og livsstilsprodukter. Der er virkelig kræset for de handlende, med mange tilbud på et bredt udvalg af førende brands og kendte varer – en shopping oplevelse udover det sædvanlige.

Få en ekstra oplevelse på toppen

Nyd et glas vin eller en kop kaffe på toppen af stormagasinet hos Salling ROOFTOP. På toppen af bygningen finder man en bypark med en smuk udsigt og by og bugt. Her er også et kulturelt byrum med scene til små open air-koncerter.

Prøv også en SKYWALK – en glasplade 27 meter over strøget i Aarhus.
Læs mere om Salling ROOFTOP her.

Stormagasinet i Aarhus er kendt for at holde åbent når deres kunder holder fri. Desuden har Salling eget P-hus med god plads til deres gæster.

Følg Salling på Facebook her.

Salling åbningstider

Her er de generelle åbningstider finder du her.

Dette site bruger annonce- og reklamer tekster

Samarbejdspartnere:

Kategorier
Samarbejdspartnere:
måltidskasser
Samarbejdspartnere: