findaabningstider silvan åbningstider

SILVAN åbningstider – Butikker i Danmark

Stærke tilbud og kæmpe sortiment - Se Silvans åbningstider

->> Find SILVAN åbningstider og butikker her

SILVAN er grundlagt i 1968 og er en af Danmarks største gør-det-selv byggemarkeder. I skrivende stund findes der 42 fysiske butikker og en webshop med over 18.000 varenumre.

Byggekæden har altid haft et godt ry for deres store udvalg inden for værktøj, maling, træ og alt andet der bruges til de små og store byggeprojekter. Der fokuseres primært på salg til hobby-familien, men også de professionelle håndværkere køber direkte deres materialer hos kæden.

En byggemarkedskæde med et stort udvalg

Mange af kædens kunder kan godt lide at gøre en god handel, og mangler man nyt til hus eller have, er der mange gode muligheder for en god handel.

SILVAN er kendt for at være leveringsdygtige i alt i udstyr til huset og have, til køkken og bad, til hobby og erhverv. Der er også mulighed for at leje maskiner til rengøring af tæpper, affugtere, til forskellige maleprojekter og meget mere.

Få hjælp til byggeprojektet

Er du gør-det-selv mand eller kvinde, er SILVAN absolut et af de byggemarkeder, hvor man kan få seriøs hjælp til sit projekt og hvor der altid er gode tilbud på hylderne. Står du og skal leje en trailer, kan man helt sikkert også der – spørg personalet om det.

Forvent altid den bedste service
Byggemarkedskæden åbnede dørene til den første butik i Slagelse i 1968. Siden 2017 er kæden ejet af en tysk kapitalfond med navn Aurelius Group. Silvan drives centralt fra hovedkontoret i Aarhus.

Navnet Silvan har en reference til det latinske ord for skov, nemlig silva.

->> Find SILVAN åbningstider og butikker her

Dette site bruger annonce- og reklamer tekster


Månedens sponsorer:
Læs mere på blog-universet.dk
Brug for akut VVS-hjælp? Besøg akutvvs24.dk

Kategorier
danskeaviser