tivoli

Tag i Tivoli hele året

Denne artikel indeholder reklame tekster

Sjove forlystelser og oplevelser finder du i Tivoli året rundt

Vi har alle sammen vores juletraditioner, og for mange er en juletur i Tivoli en fast del af julen, som vi ikke vil være foruden. Tivoli har åbent stort set hele julen, så I har masser af muligheder for at komme afsted.

Men hvad med resten af året? Man kan altid bruge en tur i Tivoli, og derfor kan det altid betale sig at smutte en tur forbi. Hvis forlystelserne ikke er åbne, er der stadig masser at se på.

Læs med her, og find ud af hvorfor du skal tage i Tivoli hele året rundt.

En god måde at være sammen på

Uanset hvilke relationer, du har i dit liv, er en tur i Tivoli en super god måde at være sammen på. Her er der rig mulighed for at dele oplevelserne, og det er altid sjovt både for børn og voksne at prøve de forskellige ting.

Der sker også mange ting i parken hele året rundt, så uanset om det er sommer, jul eller Halloween, er der masser af forskellige aktiviteter, I kan deltage i sammen.

Der er altid noget at snakke om i Tivoli, så I kommer helt sikkert ikke til at kede jer.

Der er mange forskellige måder at opleve Tivoli på. I kan for eksempel tage på en weekendtur til København og kombinerer turen med besøg til andre sjove steder i byen.

Oplev Tivoli med Copenhagencard, og få mest muligt ud af jeres besøg til hovedstaden. Ud over Danmarks bedst forlystelsespark er der nemlig også masser af andre muligheder for at se noget nyt.

Fyldt med skønne spisesteder

Mange københavnere benytter Tivoli som langt mere end en forlystelsespark. Det er nemlig også et skønt sted at gå en tur og ikke mindst et område fyldt med skønne spisesteder.

Uanset hvad du kan lide, kan du finde det i Tivoli. Det kan både være klassisk dansk med, fransk køkken, japanske specialiteter, buffeter og spændende, nyskabende restauranter med Michelin-potentiale.

Du finder mad i mange forskellige prisklasser, så selvom du ikke er klar til at lægge en halv månedsløn, kan du sagtens finde lækker, spændende mad. Der er bare noget helt specielt ved at indtage sit måltid, imens man kan høre skrigene fra rutsjebanen i baggrunden og se ballongyngerne i baggrunden. Bagefter kan I afslutte med dessert på en af de lækre dessertsteder i haven. Der er både mulighed for pandekager, vafler og mere avancerede desserter, som I ikke finder andre steder.

Derfor er der rig mulighed for en sammensat og fantastisk dag i Tivoli. Masser af gode oplevelser, mulighed for underholdning og ikke mindst fantastisk mad med perfekte drikkevarer. Når først I har været der én gang, er det helt sikkert, at I har lyst til at komme igen.

Dette site bruger annonce- og reklamer tekster

Samarbejdspartnere:

Kategorier
Samarbejdspartnere:
måltidskasser
Samarbejdspartnere: