findaabningstider tivoli åbningstider

Tivoli åbningstider i København

Tivoli holder hvert år åbent over flere sæsoner - Her er sæsoner og Tivoli åbningstider

->> Tivoli åbningstider finder du her

Lige midt i centrum af København mellem Hovedbanegården og Rådhuspladsen, ligger det fortryllende og smukke Tivoli. Tivoli er grundlagt i København i 1843 af Georg Carstensen og består af en stor smuk have med alverdens forlystelser, blomster og restauranter til glæde for alle barnlige sjæle.

Med flere end 4,5 millioner besøgende om året, er det uden tvivl Danmarks mest populære turistattraktion, kun overgået af Disneyland i Paris og Europe-Park i Tyskland, er det også den mest besøgte forlystelsespark i Europa og samtidig nok også en af verdens ældste forlystelsesparker i det hele taget.

Sjov og ballade for børn og voksne

Tivoli er et fortryllende sted. Med kæmpe fokus på udsmykning, kan man opleve både Sommer Tivoli, Halloween Tivoli og det smukke Jule Tivoli. Herudover kan man opleve nogle af Danmarks bedste teaterforestillinger og Musicals.

Sommer Tivoli er den klassiske oplevelse. Når solen skinner og vejret er godt, kan man snildt bruge en hel dag i haven. Her bydes løbende på koncerter, og især er det populære Fredagsrock en stor succes, hvor nationale og internationale gæster optræder for alle de festglade gæster.

De lange sommerdage kan nydes med turpas til børnene, og sluttes af med god mad og en stor is eller candyfloss til dessert. Mulighederne er mange, og for mange er den nærmest obligatorisk med tur i Sommer Tivoli mindst 1 gang om året.

Jul og Halloween i Tivoli er en oplevelse for hele familien

->> Tivoli åbningstider finder du her

Hvert år ved juletid, pyntes haven op med næsten en million lyspunkter, flere tusinde julekugler og al den julepynt man kan forestille sig, og når mørket falder på, er det utrolig smukt og hyggeligt. Her kan man bl.a. møde Julemanden, Julekonen og alle nisserne rundt omkring i parken.

Til halloween tivoli er der skruet op for uhyggen, med bl.a. græskar, spøgelser og hekse. For at gøre det endnu mere uhyggeligt, er Tivoli begyndt at benytte rigtige mennesker til at forskrække gæsterne. Så for at få den rigtige halloween oplevelse, skal man helt sikkert besøge Tivoli efter mørkets frembrud.. hvis man tør 🙂

Men uanset hvilken årstid man vælger at besøge Tivoli på, er man med de knap 30 forlystelser, fantastiske spisesteder, spilleboder, akvarium, teaterforestillinger og koncerter, sikret en fantastisk oplevelse.

Her findes man forlystelser og underholdning, som passer til alle aldre.

->> Parkering med Tivoli-rabat – Læs mere her

Dette site bruger annonce- og reklamer tekster

Samarbejdspartnere:

Kategorier
Samarbejdspartnere:
måltidskasser
Samarbejdspartnere: