zoneterapi

Zoneterapi – Her er alt du bør vide om behandlingsmetoden

Denne artikel indeholder reklame tekster

Zoneterapi er en ældgammel behandlingsmetode, som stammer fra Asien. Terapiformen går ud på at behandle via trykke­teknikker og greb, som stimulerer forskellige zoner under fødderne

Formålet med zoneterapi er at forbedre kroppen ved at afhjælpe gener, smerter og ubalancer, hvorfor der også inddrages medianer i behandlingen. Medianer er de energibaner, som ifølge traditionel kinesisk medicin er i kroppen.

Zoneterapi fungerer godt i mange forskellige scenarier – eksempelvis i kombination med gravidmassage eller cupping. Du kan læse meget mere om zoneterapi her, hvis du vil blive klogere på, hvordan det virker, og hvilke gener det kan afhjælpe.

Tilgangen til kroppen i zoneterapi er holistisk, hvilket vil sige, at der er fokus på hele menneskets krop, sind og ånd. Det handler om at arbejde i helheden frem for enkelte organer og funktioner, da kroppen skal opnå en naturlig balance.

Hvordan foregår behandlingen?

Behandlingen foregår ved, at der først og fremmest udarbejdes en afdækning af de problematikker, som behandlingen har til formål at afhjælpe. Selve behandlingen foregår ved, at fødderne behandles, men der er også mulighed for at behandle kroppens øvrige medianer.

Behandlingen virker bedst, når den foregår i en tryg relation mellem behandler og klient. Det er derfor væsentligt, at der er et tillidsbånd mellem begge parter, hvis behandlingen skal give mærkbare resultater.

Hvor mange behandlinger skal der til?

I de fleste tilfælde skal der mellem tre og fem behandlinger til, som foretages med en uges mellemrum, før behandlingen giver pote. Efterfølgende kan der gå længere tid, før du går til behandling, hvorfor du i samråd med din terapeut kan vurdere, hvor meget der skal til.

Det er værd at være opmærksom på, at zoneterapi med god effekt kan kombineres med andre behandlingsmetoder som eksempelvis cupping, fysiurgisk massage og gravidmassage.

Dette site bruger annonce- og reklamer tekster

Samarbejdspartnere:

Kategorier
Samarbejdspartnere:
måltidskasser
Samarbejdspartnere: